Muzeum na demarkacni linii Rokycany podporuje závod pro děti Race for Juniors

 Vojenské Muzeum na demarkační linii v Rokycanech

největší nestátní vojenské muzeum v České republice. Zakladatelem a provozovatelem je Nadace pozemního vojska AČR.

Marketing-info Plzeň podporuje závod pro děti Race for Juniors

Marketing-info Plzeň 

je malý tvůrčí tým se sídlem v Plzni s vášní pro budování webových stránek. Tvoří webové stránky pro firmy, živnostníky, neziskové organizace, pořadatele akcí. Jsou dohledatelné  ve vyhledávačích.

Decathlon podporuje závod pro děti Race for Juniors

DECATHLON

Sportovní vybavení, oblečení a boty.  Sportovní oblečení, vybavení na sport, turistika, lyžování, běh, fitness, cyklistika, 75 sportů – 45 000 sportovních produktů.

Alfa – Omega servis & spol.

Internetový marketing: WEB FOTO MEDIA SEO VIDEO: Správa webových stránek – tvorba webu. Provádí optimalizace webových stránek pro vyhledávače.

Wolves Pilsen podporují závod pro děti Race for Juniors

Hokejový klub Pilsen Wolves

„Plzeňští Vlčáci“ byl založen Václavem Zunou v roce 2012. Hlavním záměrem klubu je rozvoj hokejové mládeže v Plzni a okolí s využitím moderních výchovných a trenérských metod.

Radiohouse podporuje závod pro děti Race for Juniors

Společnost RADIOHOUSE s.r.o.

je profesionální tým marketingových odborníků, který vhodně kombinuje komunikační a obchodní potenciál významných mediálních značek na českém trhu.

Nordex Europe s.r.o.

je společnost působící na českém a slovenském trhu. Zastupuje několik skandinávských výrobců a španělskou firmu ARCOL. Pro české a slovenské odběratele vyhledává ty nejlepší výrobky ve své kategorii.

Euronova Group podporuje závod pro děti Race for Juniors

Euronova Group:

Posláním mediální skupiny EURONOVA GROUP je zajišťování širokého portfolia v oblasti mediálních služeb. Nabízí přípravu a zpracování integrované kampaně. Připraví Vám komplexní nabídku pro realizaci reklamních kampaní.

NERO Drinks podporuje závod pro děti Race for Juniors

NERO DRINKS

Nero je česká značka vyrábějící hydratační a vitamínové nápoje, doplňky stravy a proteinové nápoje revitalizující tělo. Produkce je výhradně česká. Velký důraz kladou na kvalitu a funkčnost. Neprodávají iluze ani instantní placebo.

MoveFit podporuje závod pro děti Race for Juniors

Move(F)it!

Komplexní tréninkové centrum se zaměřením na kruhový a funkční trénink, přirozený pohyb a mentální koučink.

KALABRIA podporuje závod pro děti Race for Juniors

Společnost Kalabria

byla založena v roce 1911 v Kladně – Kročehlavech. Její vzestup byl založen především na výrobě osvěžující limonády vyráběné z citronů dovážených z Kalábrie v Itálii.

SAFEROAD podporuje závod pro děti Race for Juniors

Saferoad Czech

Svodidla, dopravní; značení, správa komunikací. Skupina Saferoad je jedním z hlavních dodavatelů řešení bezpečnosti silničního provozu v Evropě.

Pavel Trampota podporuje závod pro děti Race for Juniors

 PT SERVIS

Sportovní výživa, zdravá výživa, kulturistika, fitness, aerobic. Distribuci a prodej sportovní, doplňkové výživy a doplňkového sortimentu začal PT servis již v roce 1995.

Elfetex podporuje závod pro děti Race for Juniors

Elfetex

Velkoobchod elektroinstalačním materiálem s pobočkami po celé republice. » Elfetex. Odborná obsluha, široký sortiment, denní zásobování, online na e-portálu.

Sympakt podporuje závod pro děti Race for Juniors

Sympakt trade, s.r.o.

Více než 25 let zkušeností v oboru… Maloobchodní a velkoobchodní prodej sportovních pohárů, trofejí, medailí, diplomů a ocenění.

ZPMV ČR podporuje závod pro děti Race for Juniors

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Největší zaměstnanecká zdravotní pojišťovna v ČR s oceněním nejlepší zdravotní pojišťovna roku 2015.

Plzeňský kraj podporuje závod pro děti Race for Juniors

Plzeňský kraj

je jedním ze čtrnácti samosprávných krajských celků. Jejich vznik a činnost jsou od roku 2000 důležitým prvkem veřejné správy v České republice.

 DPD

patří k předním evropským poskytovatelům zásilkových služeb a představuje tak spolehlivého partnera pro vnitrostátní i mezinárodní přepravu zásilek.